Βιοδιασπώμενα Υλικά

Τα βιοδιασπώμενα υλικά για τη συσκευασία και όχι μόνο έχουν εισβάλει για τα καλά μες τη ζωή μας. Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής για ένα καλύτερο περιβάλλον είμαστε αντιπρόσωποι των εταιρειών

Η εταιρεία EcoSmartPlastics (ESP), που ιδρύθηκε το 2004, περήφανα σας παρουσιάζει το σπουδαιότερο τεχνολογικό επίτευγμα στη βιομηχανία των πλαστικών! Τα πρόσθετα ESP-BIO™ & ESP-REPELLEM™ είναι η επανάσταση στις τεχνολογίες των πλαστικών και των παρασιτο-απωθητικών. 100% φιλικά με το περιβάλλον και 100% φυσικά προϊόντα, που δημιουργήθηκαν μετά από 10χρονη έρευνα. Και οι δυο τεχνολογίες αποτελούνται μόνο από φυσικά και οργανικά συστατικά χωρίς τοξικές ή χημικές προσθήκες.

Η δυνατότητα παραγωγής πλαστικών τα οποία βιοαποδομούνται όταν εναποθέτονται σε χωματερή, σε κάδο κομποστοποίησης ή στη θάλασσα είναι πια πραγματικότητα! Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πρόσθετου ESP-BIO™ είναι ότι δίνει σε κάθε κατασκευαστή τη δυνατότητα παραγωγής πλαστικών με απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς να αλλοιώνουν τη ροή της ανακύκλωσης. Η έκθεση στο φως, στη θερμότητα, στην υγρασία ή στο οξυγόνο δεν επηρεάζουν τα παραγόμενα πλαστικά με το πρόσθετο ESP-BIO™, όπως συμβαίνει με αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα. Επίσης δε μεταβάλλεται η φυσική τους αντοχή ή κάποια άλλη από τις ιδιότητές τους. Έχοντας σα βασική προϋπόθεση να παραχθεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο στη χρήση του πρόσθετο, αναπτύχθηκαν 4 παραλλαγές:

  • Για παραγωγούς προϊόντων LDPE, LLDPE, HDPEή PET, ESP-BIO™ με βάση LDPE ρητίνη.
  • Για παραγωγούς φιλμ BOPPή άλλων προϊόντων PP, ESP-BIO™ με βάση PP ρητίνη.
  • Για παραγωγούς προϊόντων από φενιζόλ ή παρόμοιων, ESP-BIO™ με βάση PS ρητίνη.
  • Για παραγωγούς προϊόντων από βινύλιο ή PVC, ESP-BIO™ με βάση EVA ρητίνη.

Το πρόσθετο ESP-REPELLEM™ παράγεται για τη πλειονότητα των πλαστικών με μία LDPE βάση.

Η ESP επίσης έχει τμήμα παραγωγής έτοιμων προϊόντων για χονδρική, λιανική ή βιομηχανική χρήση. Η γραμμή παραγωγής Eco-smartbags™ προσφέρει μια ποικιλία διαστάσεων με υψηλή ποιότητα σε σάκους απορριμμάτων. Ενώ η γραμμή παραγωγής Repellem™ προσφέρει σάκους απορριμμάτων, τραπεζομάντηλα, προστατευτικά σκηνών, στρώματα και σακούλες για τις ακαθαρσίες των σκύλων. Όλα αυτά τα προϊόντα κρατούν μακριά τους σκύλους, τις γάτες, τα ποντίκια, τις μύγες, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια, τις κατσαρίδες, τις σφήκες, τις μέλισσες και τα περισσότερα ενοχλητικά έντομα ή ζώα. Το ESP-REPELLEM™ αποτελείται μόνο από φυσικά και οργανικά συστατικά για να απωθήσει τα παράσιτα, χωρίς επικίνδυνες και τοξικές προσθήκες. Το ESP-REPELLEM™ χαρίζει ευχάριστη αίσθηση και φρεσκάδα, την οποία οι άνθρωποι θα την αγαπήσουν, ενώ τα παράσιτα θα τη μισήσουν!

Η εταιρία Cartonspecialist ειδικεύεται στην κατασκευή των καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων συσκευασιών τροφίμων Biopap, ενώ συγχρόνως επενδύει στην αειφόρο ανάπτυξη και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το καινούριο εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας και είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να έχει την ελάχιστη δυνατή περιβαλλοντική επίπτωση. Η πρώτη ύλη προέρχεται από δάση της Φινλανδίας τα οποία διαχειρίζονται με αειφορικές μεθόδους, ενώ κάθε στάδιο της διαδικασίας είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το ελάχιστο περιβαλλοντικό κόστος.

Τα προϊόντα συσκευασίας τροφίμων Biopap είναι βιοαποικοδομήσιμα, ανακυκλώσιμα και κομποστοποιήσιμα ενώ κατασκευάζονται σε πλήθος σχημάτων και μεγεθών ανάλογα με τις ανάγκες σας, κάνοντας ακόμη πιο ελκυστικό το προϊόν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας από την κατάψυξη (-40 °C) στο φούρνο (215 °C), τόσο παραδοσιακό όσο και μικροκυμάτων. Τα Biopap παράγονται στις παρακάτω σειρές προϊόντων:

  • Bιοαποικοδομήσιμοι, κομποστοποιήσιμοι, ανακυκλώσιμοι δίσκοι σε πληθώρα διαστάσεων για την συσκευασία φρέσκων ή μαγειρευτών τροφίμων (σειρές SI, LM, LB, LP).
  • Biofilm, Θερμοκολλητικό φιλμ για την αεροστεγή συσκευασία των τροφίμων.
  • BiopapWrappingpaper, για τη συσκευασία φρέσκου φαγητού, αλλαντικών, τυριού κλπ.

Τα προϊόντα Biopap είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν σας ενώ συγχρόνως σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Διαστασιολόγιο Biopap
Στείλτε μας ένα email και το εξειδικευμένο προσωπικό μας

θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει στις όποιες ανάγκες σας.

GET IN TOUCH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Donec pede justo, fringilla vel. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Donec pede justo, fringilla vel.